Soha Ne Add Fel

2008.09.02. 11:01

"Annyi kellemetlen élmény ért már bennünket ebben a csodálatos országban, ne hagyjuk magunkat emberek! Én nem hagytam, Ti sem hagyjátok, Ha megtaláltátok a lehetőséget, vegyétek el amire szükségetek van, valósítsátok meg álmaitokat, a célotokat! Higyjétek el nem szégyen jobban, szabadabban, egészségesebben, gazdagabban élni! Minden Magyar embernek joga van a jobb életminőséghez! Csak az emberek kényelmesek, nem szivesen lépnek ki komfort zónájukból és nem veszik el a lehetőségeikből ami kell nekik. Inkább féltékenyek, inkább irigyek, inkább feljelentgetnek, inkább barátságokat tesznek tönkre. Mert az kényelmesebb. Ismerős, ugye? Barátaim, igazán jó, szabad életet nem lehet adni, azt el kell venni!"

A sikernek nincsenek titkai. az ötleteket évszázadokkal ezelőtt kitalálták, csak használni kell őket. Aki kitartó és nem hagyja abba, az sikeres lesz. A tehetség is nagyon fontos és ez az adottság sok emberben ott van. De aki ehhez nem tesz hozzá semmit, aki nem kezd el alázattal dolgozni, nem éri el céljait. Szorgalom is kell, kitartás is kell ahhoz, hogy ki tudja bontakoztatni tehetségét.

Nyilván ezernyi általad kreált kétség kavarog benned. Ne aggódj annyit! A legjobb dolgok akkor történnek, amikor nem számítasz rá.

Soha ne szégyellj dolgozni magadnak! Bármilyen munkát is végzel, büszkén végezd azt! Ezt az emberek észreveszik és egy napon már Te fogod vezetni az egész üzletet. A Mi üzletünkre ez halmozottan igaz.

Mindíg tartsd szem előtt az értéknövelést! Mi az értéknövelés? Az, amikor az ember és az általa működtetett üzlet azon felül teljesít, mint amit az emberek elvárnak tőle.

Nos, amit a részemről lehetett átadtam nektek, megmutattam mindent, ami segíthet nektek abban, hogy megváltoztassátok az életetek, hogy elérjétek a SZABAD ÉLETET. A továbbiak csak rajtatok múlnak. Ha gondoljátok nyugodtan keressetek meg, az elérhetőségem oldalt megtaláljátok.

A SÓLYOM

A bejegyzés trackback címe:

https://szabadeletblog.blog.hu/api/trackback/id/tr12644529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása