Offshore szolgáltatás

2010.02.21. 16:58

Nemzetközi cég alapítás, cégbejegyzés (OFFSHORE) USA-ban.

Teljes körű szolgáltatást adunk valamennyi ügyfelünknek.

Nem közbeiktatott ügynökség vagyunk, hanem közvetlen regisztrálásra jogosult cégekkel állunk kapcsolatban. ( Amerikában csak jóváhagyott cégeknek van jogosultságuk cégeket bejegyezni az államokban. Tehát a lehető legközelebb férkőztünk a tűzhöz. )...

Részletek ITT...

HACCP Élelmiszerbiztonság

2009.01.25. 17:24

Üdvözlöm valamennyi látogatóm, legyen érdeklődő, célközönség, vagy egyszerűen csak idetévedt szörföző!

 

Informatív hiánypótlónak szánom a honlapot, úgy a szakmai érdeklődőknek, mint a konkrét információkért idelátogató célközönségnek. Rengeteg adat, tény, info, érdekesség és megannyi unicum fellelhető itt. Megtalálható pl. valamennyi rendelet, mely az élelmiszerbiztonságra vonatkozik, de más élelmiszeripari rendeletek, törvények is. A figyelmes kereső találhat HACCP terv dokumentáció mintát, vagy éves felülvizsgálati jegyzőkönyv mintát is. Igen sok tévhit és fars információ kering az élelmiszeriparban és a kötődő iparágakban az élelmiszerbiztonságról és az élelmiszerhigiéniáról. Ezeket is igyekeztem korrektül helyretenni, szintén megtalálhatók a szakmai oldalak egyikén.

"Forgassa" mindenki bátran az oldalakat, egészen biztos vagyok benne valamennyi látogató megtalálja az elvárt tartalmat. A kiváncsi érdeklődők érdekes információkhoz jutnak, a célközönség, a szakemberek pedig hasznos tényeket, adatokat kapnak.

Kellemes időtöltést mindenkinek!

tovább...

 

Helló2009

2009.01.03. 19:19

A téli síszezonban nem Bosznia számít a magyarok elsőszámú célpontjának, sőt valószínűleg eddig elenyésző számú honfitársunk választotta a délszláv ország pályáit a téli kikapcsolódáshoz. Pedig az árak kifejezetten alacsonyak és sorállásra sem kell számítani a lifteknél. A  közlekedés sem problémás, kényelmes autózással 6-7 óra alatt odaérhetünk. Ha meggondoljuk, hogy mondjuk egy felkapott olasz sícentrumba is 8-10 órát kell autózni, akkor már nem is tűnik annyira elérhetetlennek Bosznia. Szarajevóba repülővel is tudunk utazni.

tovább...

A SÓLYOM birodalma

2008.09.28. 16:25

 SÓLYOM HOME  

Ez a cég óriás nem csak a lehetőséget mutaja meg az embereknek, nem csak szabadabb és jobb életminőséget biztosít, hanem valamennyi munkatársával közreműködve egy csodálatra méltóan nemes programot működtet. Több ezer, több tízezer éhező, a halál küszöbén lévő árva gyermeknek adja vissza az életet és biztosít lehetőséget egy sokkal jobb élethez. A háborúk súlytotta Malawiban éhező kisgyermekeket etet, iskoláztat, lakhelyet biztosít számukra és lehetőséget teremt nekik a jobb élethez, üzletépítő munkatársai adományai és saját bevétele jelentős része segítségével. Egyetlen cég sincs a világon, aki hasonlót cselekedne! Büszke vagyok rá, hogy részese lehetek! 2007-ben a Nu Skin Enterprises a NOURISH THE CHILDREN programjáért megkapta a világ üzleti elítje Nóbel díjaként számon tartott STEVIES AWARD - ot. Évente több ezer multi vállalat verseng érte. 

Tudni szeretnétek hogyan teszi mindezt?  Megmutatom

A SÓLYOM.

Jövőkép

2008.09.07. 20:24

Jobb oldalon a LINKBLOG témában találjátok a Szabad élet - Egészség c. linket. Javaslom lépjetek be és nézzetek szét! Megéri, nem fogtok csalódni. 

Étvágy gerjesztőként idehoztam onnan az egyik bejegyzésem, melynek a címe a mottóm is. Soha Ne Add Fel!

A SÓLYOM

Soha Ne Add Fel

2008.09.02. 11:01

"Annyi kellemetlen élmény ért már bennünket ebben a csodálatos országban, ne hagyjuk magunkat emberek! Én nem hagytam, Ti sem hagyjátok, Ha megtaláltátok a lehetőséget, vegyétek el amire szükségetek van, valósítsátok meg álmaitokat, a célotokat! Higyjétek el nem szégyen jobban, szabadabban, egészségesebben, gazdagabban élni! Minden Magyar embernek joga van a jobb életminőséghez! Csak az emberek kényelmesek, nem szivesen lépnek ki komfort zónájukból és nem veszik el a lehetőségeikből ami kell nekik. Inkább féltékenyek, inkább irigyek, inkább feljelentgetnek, inkább barátságokat tesznek tönkre. Mert az kényelmesebb. Ismerős, ugye? Barátaim, igazán jó, szabad életet nem lehet adni, azt el kell venni!"